logo-part-1-print
11111
22222
logo-1
publicprinting-diagram
brendirane
brendirane 2
48d6afc60d3b70f591acdea4cd072ffe-blue-computer-circle-icon-by-vexels

ДИЗАЈН

Секоја ваша идеа е наша реализација.
Нашето дизајн студио ке ја реализира секоја ваша замисла
и ќе ја спреми за печатење.
Дизанј и припрема за печатење на сите
рекламни материјали.

 

printlogo

ПЕЧАТЕЊЕ

Се што делумно сте сработиле како дизајн
и имате потреба за доработка и печат
нашиот тим ќе го доработи и отпечати
нудејки најдобар квалитет и брз рок
на изработка.

work_in_progress_icon.svg

ЗАВРШНА ДОРАБОТКА

Сите испечатени проекти ги доработуваме
во зависност од различни потреби:
сечење,подвиткување,лепење,
нитнирање.

7324ff14c339f5d67cf7a96fe6621773

БРЕНДИРАЊЕ

Надворешно или внатрешно
брендирање-лепење
се завршува со одличен квалитет
се до ваша комплетна реклама.

 

sweather-design-template-jack

PERFECT DIGITAL SOLUTIONS

БРЕНДИРАЊЕ НА ИЗЛОЗИ

БРЕНДИРАЊЕ НА ВОЗИЛА

ПЕЧАТЕЊЕ НА ЦЕРАДА

НАЛЕПНИЦИ

СЛИКИ ВО БИЛО КОЈ ФОРМАТ

ПОСТЕРИ  А1,А2,А3,А4

ФЛАЕРИ А4,А5,А6

БИЗНИС КАРТИ

СВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ

ПЕЧАТЕЊЕ НА МАИЦИ,БЛУЗОНИ

БРЕНДИРАЊЕ

Флексибилност во дигиталното печатење во боja. Користејќи ја последната технологија со HIGH-Quality digital EcoSolvent based roll machine & Photographic printers.
Имате опција на печатење од 720, 1080, 1240 и 1440 dpi за поостри и повеќе колоритни слики. Постери со фотографски квалитет, може да се отпечатат на различни начини, вклучувајќи мат или сјај хартија, винил, чист филм, канвас платно, пвц материјал за во затворено или на отворено, ѕидна графика за внатрешен декор.

Vinyl Banner Printing | Outdoor Banners / ПРИНТАЊЕ НА ЦЕРАДА
Имате опција на печатење од 720, 1080, и 1440 dpi за поостри и повеќе колоритни бои .Одлика на нашиот печат се високата резолуција, издржливост и отпорност на сите надворешни временски услови со долготрајност и свежина на бојата , со странично затегнување,подвиткување,лепење и пресирање на нитни - се до готов производ.

Print Media.
Квалитетот, професионалноста и ефикасноста се основните принципи на работа на нашиот тим.
Од првичниот контакт со клиентот па се до дизајнот, печатењето, доработката и се до местото на испорака и монтажа,
Принт Медиа обезбедува висок стандард на производ кој е внимателно проверен и следен.
Ги завршуваме сите активности со следење на процедурите за врвен квалитет, со цел да стигнеме до конечните резултати, кои ја носат довербата на нашите клиенти.
Принт Медиа е посветен на континуирано подобрување на перформансите за квалитет.​

Фотографии, слики со мотив по ваша желба.
Сите информации за нарачка и димензии на телефонските броеви 078 960 068 и 070 522 443 како и на print.media.mk@gmail.com.
Достава низ цела Македонија по карго.
Повелете, ве очекуваме.
-15% На вашата прва нарачка!

Contacts

АДРЕСА:

Ул.30 Ти Јули бр.1

1300 Куманово

Македонија

Телефон:

+389 70 522 443

+389 78 960 068

email :info@printmedia.mk

Name  
E-mail  
Message